Idag är en annan dag

Halo

Sitter hos Maggie och chillar medan hon städar. Party! Ja, det var väl ungefär det.
Världshistoriens roligaste blogginlägg. Helt fantastiskt.

Puss

Glöm dina problem - imorgon kommer nya

Idag har jag städat, diskat, damsugit, dammat och lyssnat på Kent. Och skjutit upp det faktum att jag fortfarande inte skrivit min rapport (stor applåd). Nu funderar jag på att se på Medium kl 21.00 och på om tomrummet i atomerna i mitt skrivbord är tillräckligt stort för att jag ska kunna gömma mig där.

Mina snuttisar busar bakom soffan och river ner en massa saker. Men jag älskar dem ändå. De börjar bli keliga nu och är väldigt sällskapliga från och till. Och Stina börjar (bara börjar) vänja sig vid dem så smått.
(Jag kanske ska byta namn på min blogg och göra den till en blogg specialiserad på katter och skriva alla detaljer om allt som händer i mina småpissars liv?)

Jag saknar (förlåtförlåtförlåtjagkommersåångraattjagskriverdethär) skolan lite. Jag känner mig så avtrubbad och socialt inkompetent när det är lov. Och så gör jag ändå aldrig något vettigt, även om jag lovar mig själv att jag ska göra en massa saker.

Imorgon är det i alla fall fest hos Magdalena. Det blir nice. Vi ses där!

Puss

(21:47 : alltså Joe i Medium, Allisons kille, vilken man!!!)


//Decompressed Loli Lithium Of The Mighty Line

Love Undone

Det här är helt fantastiskt!!!
Kent-boxen ärlikamed COMPLETE HAPPINESS!!!
Massa nya fina låtar, och massa demos som jag hört innan men nu i lyssningsbar kvalite! Och så världens sötaste bok med massa fina bilder och grejer. Iiiihk!

Se på mina händer
granska mina ögon och mitt hår
Tag en dag i sänder
Jag minns inte någonting från igår
Rör vid mina kinder
jag önskar att jag hade vackert skinn
Alla bilder
från min spegel var snälla och försvinn
Allt jag är
Allt jag kan få
kommer ta ett helt liv att förstå
Allt jag vill
Allt jag vill ha
Det är väl löjligt
men jag vill vara glad

Jag vet att det är väldigt intressanta nyheter för alla er som avgudar Kent över allt annat på denna jord (för det gör ni väl?)

Annat idag: Vaknade upp bredvid Mella i Annas säng och sen åt vi frukost och pratade barnprogram och gamla julkalendrar (Jul i Kapernamum is the shit!) Jag och Anna och Hampus åkte in till skolan där Anna och co skulle fotas i katakomberna så jag fick en liten titt behind the scenes där. Det var inte riktigt lika läskigt då.
Jag gick på möte med Maria och Malin och sen vandrade jag och Malin runt och viftade med ögonfransarna och satte upp affischer på stan.

Olivias Poesiorkester
Svensk mästarinna i Poetry Slam
Bryggeriet 4/11 kl 19.00
Gratis
KOM DIT

(Hon är asgrym)

Inhale and exhale
I feel like a child


Jag var aspepp på att rida idag och vi skulle träna på förvänd gallopp. Efter typ halva lektionen fick jag ett plötsligt anfall av illamående och var tvungen att sitta av och gå upp till stallet. Det var jättekonstigt.

Den som vill ha en fullständig uppdatering av vad som hänt i Bonde söker fru, bara säg till!

Aahh, nej, jag pallar inte skriva sådär fint och roligt och fyndigt, I'm not in the mood. (Och jag kommer förmodligen aldrig att bli heller). Det är en av sakerna som jag verkligen hatar med internet (och mitt hat har växt ordentligt på det senaste) att man hela tiden måste tänka på vad man skriver och hur man skriver det. Man måste tänka på hur man vill framstå, vad man vill ha sagt och hur man vill att folk ska uppfatta en och så utifrån det gå loss och bara... nej jag pallar inte. Och det är bara skitsnack med folk som säger att de inte bryr sig om vad folk tycker; för det gör vi alla, hur vi än försöker slingra oss undan det. Och just bara av den anledningen är jag ambivalent och vet inte om jag verkligen ska skriva det här eller inte. För det är ju ändå bara en massa skit.

Det spelar ingen roll
det betyder ingenting
som flugorna på socker
som kärleken på film
(Och där har vi förklaringen till varför socker heter som den gör. Nu vet ni.)

Det här var nog det sämsta jag någonsin skrivit. Men jag har kul i alla fall. Eller inte.

Every day
You bend and brake my tell-tale heart
why do you have to tear it all apart
that's like leaving love undone

Jag hittade min gamla skrivbok under sängen. En liten anteckningsbok jag skrev i, i våras. Den var jävligt emo och högstadiefjortisvarning på sina ställen men det stod en del bra saker där också. Så jag funderar på att börja skriva i en sån igen. Jag rekommenderar det varmt för det funkar väldigt bra när man har för mycket i huvudet, eller kanske för lite. Och man kan ju skippa den där Kära Dagbok grejen.

Japp, that was a piece of me
Det är jävligt svårt att vara sig själv ibland
för då måste man ju ha koll på vem man faktiskt är
men puss

Håll ditt huvud högt
för jag älskar allt du gör
Håll ditt huvud högt
det är allt man kan begära

Att hitta på rubriker suger anyway

Dagen började med sol och slutade med regn. Ute alltså. Jag och Sofie och Maggie repade hemma hos Sofie inför hennes pappas 50-års kalas då vi ska spela och vara barflickor. Och så fick vi en massa mat också, after eight och sånt där. Trevligt!

Rapportskrivandet går mindre bra. Men vad fan. Palla.

Idag skrev jag en låt. Det var kul men den innehöll ett lite för avancerat pianospel för att jag ska klara av det så jag fick förenkla det lite. Blä, jagvillocksåkunnaspelaallainstrumentsomfinnsinklusivemunspel.

Imorgon ska jag på Halloweenmiddag och nu är det jävligt mörkt ute.

Jag känner att jag inte riktigt kan peta ner mer än en mening i taget och att inget egentligen hänger ihop så jag ska nog gå och lägga mig nu.

Puss

(På Onsdag kommer Kent-boxen!!!)

... Just det, jag hatar mitt internet över allt på denna jord och tänker skjuta det nu.


Nu är det jul igen...?

Idag har jag gjort ingenting. Fast jag lovade mig själv att skriva färdigt min rapport. Nåja, dagen är inte slut. Men jag är jävligt trött. 
Vi drack julmust till maten idag (no more comments).

Åh, yey jag har en Myspace nu:
http://www.myspace.com/theskyfallingdown (bara för att jag aldrig har fantasi när jag ska ha det)
men jag har inte orkat göra så mycket med den. Jag hatar internet.

Jaja, hoppas ni har det bra allihop
puss på er!

Hela världen är så underbar...

Men Gud! (Oh happy day osv.)
Jag log typ hela vägen hem på tåget bara för att jag har så fina vänner som jag har så roligt och mysigt med. Emma, Malin och Alex; ni är bäst nånsin! (eller ever som det heter så fint på engelska). Eftersom det typ bara är ni som läser min blogg så känns det lite onödigt att dra allt vi gjorde igår men jag gör det ändå bara för att jag inte vill diska och för att det är kul!

Efter mycket om och men åkte jag hem till Anna tillsammans med Mella efter the grand finale på projektveckan. Det var mys och vi såg på Kenny Starfighter (du är så jävla slut!) och gick ut med Annas hundar. Klockan sex åkte vi in till stan i Hampus lilla plåtlåda och jag mötte Alex (vars mamma hällt i honom champange) på kampenhof. Vi åkte upp till Bäve kyrka och hängde backstage (och snyltade pizza) med Westside Brothers och Gospelgänget ett tag.
Kvällen började med att vi vann Bsb-kareoken, men vi hade ju å andra sidan hela pojkbandet på vår sida (och, inte att förglömma, Malin). Deras spelning var för övrigt sjukt söt, de är så galet duktiga! Göteborgs Gosskör eller vad de kallade sig hade sedan en ganska lång spelning som var trevlig och jag fångade (jag som aldrig fångar nåt på konserter!!!) en hatt som jag inte fick behålla (och hade jag fått det hade jag gett bort den till Alex eftersom han passade i den som... huvudet i hatten?).
Och Gospelgänget! Det är nästan så att man blir kristen när de sjunger! Pepp!

Och så drog vi till Malin och hade världens mysigaste, trevligaste kväll/natt med sangria och shotar med godissmak. Vi pratade en massa och jag tror att det mest var om: 1.Intagningsprovet till Musik och: 2. Sex (och jag som är pryd!) Men det var i alla fall galet kul och efter en trevlig promenad med många kramar så somnade jag och Emma och Alex sött i Emmas säng. (Och var avundsjuka på Malin som åkte hem till sin pojkvän).

Idag blev det frukost på Pingvin (efter att vi hade tagit en joggingtur på morgonkvisten) med Malin och Patrik och promenad och the i Patriks spaceade lägenhet. Det har verkligen varit galet mysigt att vara med er! Jag är så glad att jag har er, ni är så fina! 

Ikväll ska jag på Markus!!! Wihiiieee! Sen är det lov och jag ska försöka hinna göra en massa som jag vill och också försöka hinna att göra en massa saker jag inte vill. Jag är jävligt pepp på att spela in - mindre pepp på att skriva rapport (men det ska jag ta imorgon så vi lämnar det ämnet).

Puss och kram

Lallalaa

Har inte så mycket att säga förutom att dagen började oerhört dåligt och opepp men blev successivt bättre. Mycket tack vare alla underbara människor jag känner.

Jag är så himla glad över allt fint folk sa till mig efter föreställningen idag. Det betyder verkligen jättemycket för mig att få höra att människor gillar det jag gör eftersom jag alltid själv är så osäker på om det är bra eller inte. Tack!

Nu ska jag kolla färdigt på Heroes, sen ska jag skriva färdigt mitt utkast.
Imorgon är det party! Och spelning med Westside Brothers, det blir (nu måste jag faktiskt säga det) sjukt PEPP!!!

Puss


Jagspyrpådethär

Nu sitter jag här igen och glor på min dataskärm och tänker att det vore jävligt bra om jag skrev färdigt mitt utkast och gjorde köranalysen för då kan jag göra nåt kul imorgon istället för att åka hem och göra exakt samma sak som nu. Så det tänkte jag försöka med.

Lisen, du läser inte min blogg, men du är typ bara så himla bra. Tänkte bara säga det.

...ooookej, nu sjunger de julsånger på tv och det kändes jävligt akward faktiskt. Men det är väl dags nu, kan man tänka.
Nej men idag har mest varit opepp och schletet och tjafs och vi ska inte prata mer om det för det är bara tråkigt. Det enda som var bra med den här dagen var Alex projektarbete. Du är så grymt duktig! Helt galet.


Projektrapport var det ja...

  • Köranalys
  • Projektrapport
  • Äta pankakor
  • Gå och lägga mig

Snor (äckligt)

Projektvecka är lika med: sjukt roligt.
Projektrapport är lika med: mindre roligt (milt uttryckt)

Känner mig duktig nu för jag har dansat även om jag inte alls hade lust med det och var nära att åka hem men det gjorde jag inte och det gick faktiskt helt okej. Och så har jag faktiskt skrivit lite på min rapport (även om jag borde ha skrivit mer) och i alla fall tänkt att jag ska göra köranalysen. Men eftersom mitt internet är så segt (det är faktiskt sant!) så får det nog bli imorgon.


Imorgon är **** för då ska jag få massage av Camilla (wiieee!), ha föreställning igen, plus gå på en massa andra roliga grejor. Det är det roligaste med projektveckan, att se alla andra för alla är så sjukt bra och duktiga. I'm impressed!


Annars är det höst och fint ute och jag älskar det men jag hatar saker som saknar ord

Det har blivit höst och jag är trött
orkar inte försöka mera, orkar inte imponera
orkar inte bevisa nåt mer
orkar inget mer

Det värsta är att jag är så jävla velig. Jag kan vara as(förlåt)pepp på nåt ena dagen och nästa så bara orkar jag inte med det och vet inte alls vad jag vill. Ambivalent och (nåt som tydligen kännetecknar Oxar) med mani för att skjuta upp saker. Så blä.

Nu skjuter jag (upp) rapporten och köranalysen och allt vaddetheter och går och sover.
Natti, natti.

I feel you
anyway
In every tear that I might shed
In every word I never said


 


Jag låtsas att jag inte är ironisk

Mihihihihiii.
Summering av helgen:
Vägen till data är lång och vi gick ännu längre och vi tänker aldrig gå den igen
Allt som har med teknik att göra kan gå och
VI HATAR NERO!!!

Men nu hoppas vi att allt löser sig och att vårt projektarbete blir fiiint. (Det tog ju änå ett par timmar eller tolv att få det klart.) Jag har i alla fall bestämt mig för att inte oroa mig mer. Jag kan ändå inte göra något åt det nu.

Idag spelade jag med Julia på Kulturens hus i Ljungskile. Det var världens akustik därinne så det var sjuktroligt. Man kunde typ höjt alla låtar ett par tonarter. Publiken var mest pensionärer ( hur stavar man till panchisar? Panschisar?) och Sanna och det var lite småmysigt. Framförallt var det kul att höra alla medhållande "mmm" och "jaaahh" och "absolut" (ni vet sådär som bara gamla människor kan låta) när han från Rädda Barnen pratade om häxor och dumma vargar i modern tid.

På lördag ska jag och Sanna på Markus Krunegård!!! Wiiiiieee, det ska bli galet kul! Och så är det lov och allt.

Nu har jag skrivit ett helt inlägg utan att en enda gång använda ordet pepp (för jag har ju inte varit nära eller såå...)!
 
Puss och buss (822 Ljungskile via Ammenäs)

Idag

Idag blir det ett sånt här inlägg.

Oppep dag. Försov mig. Astrött. Opepp skola. Gjorde affisch och satte upp, kul. Cactus med Emma, Anna och Alex och det var supermysigt även om alla egentligen skulle behövt plugga. Men vi fokuserar på det positiva. Det är så trevligt att kunna ha konstiga och djupa diskussioner med er. Dagen blev pepp (nu ska jag sluta använda det ordet.) Gick hem till Stina med Lisen. Jobbade med projektet. Wiiie.

Nu ska jag skriva rapport och läsa naturkunskap. Imorgon ska jag hälsa på Kenny.

Puss och hej!

Måste bara säga att jag tycker om er allihopa så himla mycket! Bara för att liksom.

Linda Bengtzing är mer patetisk än jag

Sitter och skriver (läs tittar) på min projektrapport och känner mig ensam. Och rörig. För det är en massa saker som jag kommit på att jag borde göra som jag typ har glömt. Så därför satt jag hemma hos Lisen och tittade på Bonde söker fru (programmet som för övrigt har allt- inklusive elva stycken bögar!!!) och därför sitter jag här nu. Blä osv.
Och så måste jag sova nu. NU. För jag kommer ju fan aldrig upp på morgonen. Jag ska inte sitta här och vara EMO, för det gör ingen gladare. Och inte mig piggare imorgon.

Det är nåt här som suger ... och det är du.

Jag är sjukt pepp på nästa vecka- även om projektarbetet inte är riktigt klart än (och även om det står musik- och  bild upplevelse på affischen!) men det ska bli så grymt roligt att se och höra alla andra.

Nu ska jag gå och äta choklad för det kommer förmodligen att lösa alla mina problem.


Vi är alla ickebananer

Jag är helt jävla fucked up. Är jag en av dem som står och viftar med armarna som en väderkvarn och alltid är ett steg efter alla andra. Som inte fattar och tänker "nej, det här var kanske inget för mig", utan bara fortsätter att skämma ut sig gång på gång?
Jag älskar seriöst att dansa. Jag älskar det. Och har alltid gjort. Därför blir jag så jävla besviken och arg på mig själv när det verkligen inte går. För det gör seriöst inte det. Jag har liksom ingen koll på mig själv, ingen kordination, ingen kontroll, ingen hållning, ingen rörlighet, ingenting.
Jag vet. Dessa negativa tankespiraler leder ingen vart och strider mot all cognitiv psykoterapi som finns. Men:
Inget positivt tankesätt i världen kommer få mina ben att gå ner i spagat.

Annars då?
Jorå, såatteeeh...
I väntan på dansen gick jag in på biblioteket för att låna den där engelska boken. Men The hitch hikers guide to the galaxy lös med sin frånvaro så jag gick och sökte på en annan bok jag vill läsa. Som inte fanns inne. Så jag prövade en annan. Som jag inte hittade. Så jag gick randomnly runt och drog ut böcker som såg roliga ut. Och ställde in dem igen. Så jag gick till Fantasy-hyllan och upptäckte att det var längesedan jag var där. De hade fått in mycket nytt. Och jag upptäckte hur kräsen jag är. Omslaget måste tilltala mig, titeln, måste tilltala mig, baksidan måste vara exakt så som jag tänker mig att en fantasybokshandling ska vara och språket måste vara precis som jag vill ha det.
Jag gick ut från biblioteket fem minuter innan de stängde. Vid bron insåg jag att dansen inte började förrän om en timme så jag sprang tillbaka igen, ryckte åt mig en bok från filosofihyllan och betalade mina fyra kronor i böter för försenade böcker.

Tillbringade fyrtio minuter med att fundera på om "ingenting" finns ("så när vi säger att ingen kom på festen avser vi att förneka att någon kom på festen - inte att hävda att åtminstone en person infann sig, nämligen "ingen", "ickepersonen", personen med den ganska osociala egenskapen ickeexistens"), om jag kanske är den enda människan som faktiskt existerar och på om bananer har en motsats ("det ska erkännas att "ickebanan" inte är ett ord vi behöver använda särskilt ofta, men det kan inte hindra oss från att helt riktigt hävda att du och jag (och Eiffeltornet) har något gemensamt, nämligen det faktum att vi är ickebananer").

Föresten!
The sky falling down
Måndag 11.30
Onsdag 10.00
Torsdag 18.00
i Filmsalen
Be there or be dismembered.

Avslutar med en låttext bara för att ingen någonsin aldrig (korrekt svenska) läser dem ändå.

Beskyddaren

Jag ville vara speciell
jagat smal och glansigt blek
men med fläckar är Jag född
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener och anlag
och det har inte Jag

och det tar hundratals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd och skelögd 
och det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är jag redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt
ung
men arvet väger tungt
Gener och anlag
Allt var ett misstag

Kan du beskydda mig?
Snälla beskydda mig

Pure butter

Mendueller

Lång dag. Jag minns knappt något bara för att den var så lång. Äh, orka skriva dethärharjaggjortidag-blogg anyways.

Kom hem från scengrupps-repet och satte mig och kollade på Hasses brorsas låtsassyrras kompis. (Kitty Jutbring är min idol, seriöst!) De pratade om ätstörningar och utseendefixeringar i media med smala modeller och shit. Jag nickade och höll med och tryckte i mig Pure butter Shortbread. (Tack Stina!)

Annars så är det pepp (ahhh, jag har börjat överanvända det jävla ordet! Opepp). Borde gå och öva sång för jag har inte ens rört min sångläxa sen förra veckan. (Vilket påminner mig om att jag ska kolla om jag verkligen har sång imorgon!)
Det hade jag inte. Så nu har jag tid att sitta här och skriva ännu mer hyperintressant fakta, wihiiii!!!

Har nu, finally, mejlat namn och beskrivning på projektarbetet:

The sky falling down
-en känsloladdad musik och bild upplevelse

(dålig fantasi, I know, men whatever)
Ni måste komma i alla fall!

Haha, föresten, när jag skickade in min argumentationsanalys glömde jag bifoga filen och fick en knäpp på näsan av Marius (han måste uppfostras, ungjäveln):

Martin: Marius, vet du var Lovisas argumentationsanalys tagit vägen?
Marius: (slår ut händerna med handflatorna uppåt, spärrar upp ögonen och gör kort pipljud)
Martin: Just det, Marius. Hon har glömt att b-i-f-o-g-a sin text.
Marius: Dummadumma
Martin: Så säger man inte Marius, det är lätt att glömma av faktiskt.

Gud, Martin alltså.

Aliss snutten

Söndag (You don't say!)

Jahapp. Det finns en massa olika konstiga sätt att skriva blogg på tydligen. Jag tänkte prova lite olika. So, here we go:

Helo!
Klockan ringde vid åtta imorse. "Råkade" komma åt snoozeknappen, vände mig om på sidan och sov lite till. Klockan ringde, nio minuter senare. Snoozeknappen sitter väldigt lättåtkomligt. La mig på mage och kramade kudden. Drömde att Bollis åt upp alla mina kläder (dumt att låta dem ligga framme på golvet).  Arton minuter över åtta ringde klockan igen (Lsd, någon?). Tre minuter i halv nio öppnade jag ögonen och konstaterade att det skulle bli fint väder ute. Jocke Berg konstaterade att: "ingen kommer hit, för att återvända". Fast jag återvände till att blunda.
...
Gick ner för att äta frukost. Jag hade sockar och T-shirt på mig. Öppnade kylskåpet (jag tror att jag först utbrast: "Goooodmorgon på peeeiiisssarna, sööötnooowsar, liggej ni å ssååååveeej?") tog ut smör och ställde det på bänken och tog fram bröd ur frysen. Sånt där lite grövre bröd som man rostar. Gick sedan till vårt svarta skåp och plockade fram glas och satte samtidigt bröden i rosten. Snubblade på en katt på vägen till diskbänken ("Meen Peeeissen, liggeeej du hääääj, är du så buuuuusig, som du buuuuuusaj med maaattee!!"), fyllde sedan en gryta med vatten och satte på spisen. Kollade noga så att jag inte satte på fel platta (mamma gjorde det en gång vilket resulterade i en smält plastbricka och bränt ostbågeklet), och gick sedan...
Ja, osv.

Eller:

Tja!
Pepp dag idag. Jag åkte till Sara. Nu ska jag plugga Engelska C. Imorgon är det skola. Hejdå.

Eller:

Hej alla söta människor (alla två hittills tror jag, så hej Malinn och Alex!)

Det har varit en jävligt pepp helg. Lördagen var konstig men mysig för jag fick träffa min Stina och framförallt så blev jag typ klar med projektarbetet. Pepp! Idag blev en mysig dag, jag var hemma hos Sara i Grötån och vi var nostalgiska och kollade på Sagan Om Vadå-filmerna och skrattade. Hon är så himla fin min Sara.

Nu sitter jag och lyssnar på mina låtar och känner mig ganska nöjd faktisk och det är väldigt skönt. (Fast man känner sig alltid så jävla ego när man lyssnar på sin egen musik). Tjo! Nu är jag i alla fall pepp på projektarbetesveckan, det ska bli naaajss!

Naeej men det var väl det kanske. Tror jag. Och jag har inget liv men det är rätt gött, det verkar så jobbigt att ha det. Vad gör man med det liksom?

Puss och sånt!

Ja, det finns en massa fler sätt men jag tar dem nån annan dag för nu måste jag seriöst plugga glosor.
Hejdå och ät lingon
/3635
(<-- Haha, Loli om man har Num-knappen nedtryckt)

Pepp

Hej!

Jag har ingen aning om hur man skriver blogg. OCh mitt första inlägg var sjukt seriöst. Verkligen. I alla fall, jag och Stina håller på att dö av sömn och Stina har töjt ut sina hål i öronen fem millimeter och ätit en HEL groda (i France). Jag har lyckats planera dåligt och har haft en emotionell dag och dessutom varit väldigt hungrig men i alla fall blivit (nästan) klar med mitt projektarbete. PEPP
Nu ska jag snart hem och soova!

Puss alla mina femhundratusen läsare!

Halooooooo!

Hej!!!
Första inlägget på min blogg och det är jättepinsamt för jag kabn inbte ens stava!!!
Men oi alla fall!!
Puss. Vad ärnupp och NER med blogg!!??
Puss
/Loli, alex 0och maaaaaagie!!!ät en husfiskboll

RSS 2.0